Úszómedence

Ússzon néhány hosszt a kellemes, hűs vizű úszómedencében, hogy testét jó fizikai kondícióban tartsa, és szinte észrevétlenül szabadulhat meg a hőségtől, vagy akár a mindennapi stressz okozta feszültségtől.

A strandfürdő úszómedencéje a sportolva pihenni vágyók birodalma. A feszített víztükrű, vízforgatós rendszerű medence 33,3 méter hosszú, és 13,5 méter széles, mélysége 1,4-1,8 méter, hőmérséklete 28 C körüli, tehát ideális úszáshoz, aktív vízi mozgások végzésére. A medence, mélysége miatt alkalmas lehet frissen tanult úszóknak a gyakorláshoz, de 5 rajtköves pályája akár kisebb úszóversenyek megszervezésére is alkalmassá teheti, tehát összemérhetik kitartásukat vagy akár gyorsaságukat a családtagok, vagy baráti társaságok.

A medence mélysége alkalmas lehet frissen tanult úszóknak a gyakorláshoz.

A strandfürdő területén folyamatos az úszómesteri figyelem, amely természetesen az úszómedencére is kiterjed, így
fokozottabb a biztonság, és nagy hangsúly esik a fürdő házirendjének folyamatos betartására.

A fárasztó munkanapok után sokan élnek a lehetőséggel, és úszással oldják a felhalmozott stresszt, de többen izmaik átmozgatása, és fizikai valamint szellemi frissességük megőrzése érdekében keresik fel a strandfürdő úszómedencéjét. Próbálja ki ön is, és frissüljön fel!

Az úszómedence 2019. június 22-től használható.