Ping-pong

Tegyen egy rövid sétát az árnyas parkba, és saját vagy kölcsönzött sportszerekkel próbálja ki Ön is az asztaliteniszezést!

A vízi élmények mellett igen kellemes szórakozás lehet az asztaliteniszezés, melyhez rövid sétát kell tenni az úszók számára kedvelt 5 pályás úszómedencétől a kemping irányába. A többféle fafajtával tarkított ligetben árnyas ligetben került kialakításra egy szintezett terület, melynek műburkolata segíti a játékosokat, hogy még a leghevesebb küzdelmeknél is biztonságosan mozoghassanak a ping-pong asztal körül.

Az asztal minőségi anyagokból, kifejezetten kültéri sportolásra készült, így kitűnően állja az időjárás viszontagságait, a téli időszakban külön gondozással védve van a fagyok elől, így kiváló kondícióit folyamatosan őrzi.

Tegyen egy próbát barátaival és használja a strandfürdő szolgáltatásait, kölcsönözzön sportszereket, állítsa össze a csapatot, vagy szervezzen akár nyílt viadalt a többi fürdővendéget meginvitálva, és rendezzenek házi bajnokságot. Az asztalitenisz csak Önöket várja!