Kemping

Ismerkedjen meg a közel 110 sátor vagy lakókocsi befogadására alkalmas, kiépített közös használatú részekkel rendelkező kempinggel, mely teljes elektromos hálózatával, sportolási lehetőségeivel, és strandfürdős átjárójával tökéletes választás a természet közeli élményeket kedvelő vendégek számára.

Mivel a fürdő és szolgáltatásai, valamint a kemping és létesítményei közös üzemeltetés alatt állnak, és földrajzilag is határosak, ezért a Dávodi strandfürdő sportpályái közös használatúak a kemping szabadidőparkjával. Így a kempingben megszálló vendégek folyamatosan használhatják a fürdő medencéktől független sportszolgáltatásait, mint például a focipálya, ping-pong, tenisz vagy a strandröplabda.

A zöld övezetben elterülő több mint 2 hektáros terület gazdag természeti környezeténél fogva ideális szállást nyújt mindazoknak, akik sátrazás, vagy a lakókocsis, lakóautós elszállásolás élvezetének hódolva szeretnék eltölteni szabadidejüket. A bekerített, őrzött területen kényelmesen 80-110 lakókocsi, lakóautó, illetve sátorhely fér el.

A kemping teljes területén kiépített a vételezhető elektromos áram hálózat, teljes felújított, színvonalas fürdő és mellékhelységek állnak rendelkezésre. A kemping rendelkezik egy nyitott közös használatú konyhával, ahol önállátásos ételek készíthetőek. A konyha részben és közelében műanyag kerti garnitúrákat helyeztünk el, melyek segítségével több család is kényelmesen elfogyaszthatja ételeit, vagy napközben kártyázhat, sakkozhat, vagy éppen a főzés előkészületeit végezheti.

További lehetőségként rendelkezésre áll tűzrakó hely, melynél egyéni szervezésben bográcsozás vagy grillezés is megoldható.

A kemping vendégei a strandfürdő szolgáltatásait csoportos kedvezményes jeggyel vehetik igénybe, melyet követően a fürdő szinte minden szolgáltatását térítésmentesen élvezhetik.