Kalandmedence

Kalandra fel kis kalózok, fedezzétek fel a szülőkkel a partot ért hajót, melyben helyet kapott egy igazi fürdőmedence. Indulhat a túra, tekintsetek csak be a körablakon, hogy kiderüljön a többiek már a vízben lubickolnak, vagy épp a pancsolónál hemperegnek a vízben?!

A partra vetett kalózhajó látszatát keltő élménymedence kellemes kikapcsolódást és fürdést biztosít a nagyobbak számára. Minőségi, természetes anyagokkal gazdagított burkolata révén már messziről különleges látványt nyújt. Pergolával szegélyezett hempergője területén alacsonyabb a vízmélység, számos vizet spriccelő élményelemmel gazdagított, mely a vízi sün elnevezést kapta. A legkisebbek itt kedvükre élvezhetik az alacsony vizet, labdázhatnak, kedvelt vízi játékszereikkel játszhatnak, vagy hempereghetnek a hűsítő vízben.

A medence 35 m³-es mélyülő kialakítású, hőmérséklete 28 ºC körüli, legnagyobb mélysége 45-65 cm. A hajóforma elején körablakok találhatók, melynek segítségével az érkezők betekintést nyerhetnek a hajó belsejében folyó játékra, illetve a bent tartózkodók folyamatosan kapcsolatban állhatnak az érkezőkkel. A hempergőn való áthaladást korlát segíti, illetve a pihenőről ennek a korlátnak a meghosszabbítására támaszkodva követhetik nyomon a felnőttek a csemeték szórakozását a kalózhajó belsejében. A vitorla felvonva, kezdődhet a játék az kalózhajó élménymedencében.