Focipálya

Kitűnő szórakozás az egész családnak, többféle pályával és kapurendszerrel. Rövid sétával birtokba vehetőek a rendszeresen karbantartott pályák, és kezdődhet a játék!

"12 esztelen félmeztelen", ahogy a vicc mondja, csak ennyi kell a kispályás strandfocihoz. Nyilván ettől kevesebb résztvevő is elég, de ez azért amúgy sem teljesen igaz. És hogy mennyire nem, annak a Dávodi strandfürdő bizonyságát is adja!

A strandfürdő 7 hektáros területe elég tágas ahhoz, hogy kényelmesen elfér benne többféle sportpálya, melyek között - főleg a srácok örömére - a foci kiemelt hangsúlyt kapott. Többféle, minőségi hálóval ellátott mobil kapurendszerrel működik, a naponta egyengetett és nedvesített homokos talajú foci, illetve idény jelleggel, felfújható pályán vízi foci is üzemel. A focipálya néhány mozdulat segítségével strandröplabdázásra is alkalmas, de gyakran közösen használják a megosztott pályát a labdajátékok szerelmesei. A focihoz, röplabdához saját sportszer vagy kölcsönzött is használható, a vízi focihoz védősisakok is tartoznak a tökéletes biztonság érdekében.

Ám ha focizni indul a csapat, ne felejtsék ki a csapatból a férfiak a nőket és gyereket sem, mert egy igazi jó móka lehet a családok csatája, vagy a fiúk a lányok ellen küzdelem, vagy épp a gyerekek a felnőttek ellen. A csapatok összeállításánál csak a képzelet szab határt, a kifulladt sztárokat pedig várja a strandbüfé, és az élményfürdő a lazításra és az élmények mesélésére.