Élménymedence

Tegye élménydússá, és izgalmassá a napját, és használja ki az ülő- és állómasszázsok, pezsgőágyak, nyakzuhanyok és a sodrófolyosó nyújtotta lehetőségeket!

Az élmények csak Önre várnak, használja ki a lehetőségeket, a strandfürdő igazi élményeket kínál Önnek és családjának! Családbarát fürdő nem is létezhetne egy kicsik és nagyok számára egyaránt használható, élményekben dús fürdőzési lehetőségek nélkül.

Az élményfürdő szolgáltatásai segíti a család kellemes szórakozását, számos ülő- és állómasszázs kínálja az ellazulás, masszírozás kellemes érzését, melyet tovább fokoznak a látogatók között feltörő mesterséges buzgárok. Aki pedig a bizsergető érzést szinte a teljes testfelületén kívánja érezni, az ne felejtse el kipróbálni a pezsgőágyakat, melyeken igazi kikapcsolódásban lehet része. A gyakran helytelen pozícióban tartott nyak legkedveltebb doktorai pedig a nyakzuhanyok, melyekkel átmozgathatja a fájós pontokat és idegvégződéseket.

Az élményfürdő körül tágas terület nyílik a törölközők és takarók elhelyezésére, melyeken a napozás szerelmesei hódolhatnak kedvenc időtöltésüknek, de kiépített emelvény is létezik számukra, melyről a fürdő szinte teljes területe belátható.

A kiépített napozó magasságából mesterségesen alábukó vízesés alatt működik az a sodrófolyosó, mely meghatározott időközönként a folyosó falai által határolt részen mozgatja körbe a vízmennyiséget, mely főleg a gyerekek kedvence, de a felnőttek számára is érdekes élménnyel szolgál. Ha harsány nevetést és önfeledt sikítozást hall, akkor az szinte biztosan a sodró fürdő, vagy a csúszdapark irányából érkezhet.