Bérelhető strandszerek

Ne cipeljen magával feleslegesen strandszereket. A strandfürdő területén mindent kibérelhet vagy megvásárolhat, a napozóágytól kezdve a naptejen és az úszószemüvegen át a vízi biztonságot nyújtó karúszóig.

Amikor fürdőbe indul a család, a bepakolás nem éppen egyszerű feladat, ezt mi is jól tudjuk. Minden, ami kell meglegyen, de ami felesleges, az ne kerüljön a csomagokba, mert csak cipelni kell. Ezt a feladatot megkönnyítve a strandfürdő biztosítja látogatói számára a strandszer és sportszer bérlési- és vásárlási lehetőséget.

A strandszerek között számos, a strandulást és a fürdőzést megkönnyítő, vidámabbá tevő, és biztonságot nyújtó eszközt és kiegészítőt választhatnak a vásárlók. Lehetőség nyílik napozóágy bérlésre, úszószemüveg megvásárlására, de választhat méretének megfelelő búvárszemüveget pipával, vagy ha strandlabdára vagy vízipisztolyra van igény, akkor az is beszerezhető.

Családbarát fürdőként azonban nem hiányozhat az úszógumi, karúszó, és az úszómellény sem a kínálatunkból, éppúgy mint a naptej, napilapok vagy a heti magazinok. Ezeket tehát ki is hagyhatja a csomagból, fürdőnkben új, korszerű és aktuális termékekre lel.

Bérelhető sportszerek

Válogasson sportolási lehetőségeink közül, és tegye még vidámabbá a strandfürdőben eltöltött időt. A sportoláshoz kölcsönzőnkben minden használatos eszközt megtalál a focilabdától, a teniszütőig.

Az élményfürdő gazdag programkínálata mellett jól eshet a napozás, pihenés. Az aktív pihenésnek persze része lehet a játék és a sport, mely nem csak a vízhez kötődhet. A strandfürdő hatalmas területe számos sportolási lehetőséget kínál, melyhez az eszközöket akár a fürdő személyzetétől ki is kölcsönözheti.

Sportszereink minden tekintetben alkalmasak a minőségi sportidő eltöltésére, legyen szó akár strandröplabdáról, futball labdáról, asztalitenisz ütőről és labdáról, vagy teniszfelszerelésről, esetleg tollas ütőről és labdáról legyen is szó.