Apartman ház

Legyen apartman házunk vendége, mely a kemping területén várja szálláshelyet igénylő vendégeinket. Szobái komfortosak akár 30 fő számára is, saját fürdőszobával, televízióval és hűtőszekrénnyel.

Csodálatos természeti környezetben, a kemping területén foglal helyet az az apartman ház, mely 30 férőhellyel várja a Dávodi Gyógyfürdő Kft. strandfürdőjébe érkező szálláshelyet igénylő vendégeket. A 2 hektáros parkban a fürdő sportolási lehetőségei folyamatosan élvezhetők, és a fürdőzéshez a parkból nyíló kapun kell csak áthaladni, melyhez csoportos kedvezményes belépőjegy igényelhető.

Az apartman ház ideális lehet csoportok, családok, baráti társaságok elszállásolására, 10 db két ágyas pótágyazható szobáinak mindegyike színvonalasan bútorozott, saját fürdőszobával rendelkezi, televízióval és hűtőszekrénnyel felszerelt.

Azok a vendégek akik pedig étkezéseiket önellátással kívánják megoldani, térítésmentesen használhatják a kemping konyhaépületét, és tűzrakó helyét, így akár közösen bográcsozhatnak, vagy grillezhetnek, mely az éjszakákat még hangulatosabbá teheti.