Teniszpálya

A sportág szerelmeseinek nem kell lemondaniuk kedvenc kedvtelésükről, hiszen a strandfürdő területe otthont ad egy kitűnő minőségi salakos talajú teniszpályának

A strandolás általában a fürdőzést és napozást jelenti, de nem feltétlenül csak azt. Az aktív pihenés és kikapcsolódás szerves részei lehetnek a Dávodi strandfürdő fás és parkos területén űzhető sportok, melyekből a teniszezés sem maradhatott ki.

A kemping területéről is látogatható, magasított labdafogó hálóval szegélyezett teniszpálya tökéletes helyszíne lehet a teniszezés szerelmeseinek. A pálya salakos szerkezetű, rendszeresen karbantartott, hálóval szerelt, melyhez teniszütők és labda is kölcsönözhető.

A pálya alkalmas kisebb házi versenyek megrendezésére is, melynek díjait akár a strandbüfé választékából is ki lehet jelölni. A sportolás végeztével pedig az izomlazításhoz az élményfürdő pezsgőágyait, és masszázszuhanyait javasoljuk, ahol barátaival akár vissza is idézheti a küzdelem legjobb momentumait. Csak egyet ne feledjen az élményidéző közben: a pezsgőágyra is igaz, ami olykor a tenisznél is megtörténik, tehát szerva itt, csere ott!